İl geneli yapılan kitap okuma yarışması

Ortaöğretim genel müdürlüğü tarafından Milli Birlik ve Kahramanlık konulu kitap okuma yarışması yapıldı. Yapılan yarışmada okulumuz öğrencisi Şeyda YILMAZ ilçede birinci ilde üçüncü oldu.

Milli Eğitim Bakanlığınca belirlenene kitaplar arasında Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğünce belirlenen ; Tarık Buğra ‘’Küçük Ağa ‘’ ve Cengiz Dağcı ‘’Onlarda İnsandı’’ adlı kitaplardan öğrenciler mülakat formunda yarışmaya katıldılar .

Belirlenen kitaplardan önceden hazırlanan ve öğrencilerin anlatım ,kelime dağarcığı ,yorumlama ,aktarma gibi özelliklerini ölçen sorular soruldu.

Yozgat genelinde 16 öğrencimizin katıldığı yarışmada okulumuz öğrencisi Şeyda YILMAZ üçüncü oldu.

24-04-201724-04-201724-04-201724-04-201724-04-2017