Tarihçemiz

wwwwwwwww

OKULUMUZUN AÇILIŞI

İlk Bina

Boğazlıyan Anadolu Lisesi, 1994 yılında Boğazlıyan lisesine ait eski ortaokul binasında eğitim ve öğretime başlamıştır.

ÖĞRENCİ SAYISI

İlk Öğrenciler

İlk eğitim öğretime 72 öğrenci ile başladık. 2012 yılı itibarıyla öğrenci sayımız 342 olmuştur.

9 yıl Boğazlıyan Lisesinde eğitim öğretime devam ettikten sonra,yer darlığı sebebiyle 2003 yılında İmam Hatip lisesine ait ek binaya taşınmıştır. Bu binada 2,5 yıl kadar eğitim faaliyetimiz sürmüştür.

YENİ BİNA

Yeni Bina

06.02.2006 tarihinde, bakanlığımız tarafından yaptırılan 16 derslikli okul tip projesine uygun, olarak yapılan yeni  binamıza taşındık.

OKULUMUZUN FİZİKİ YAPISI

Genel Görünüm

Yeni okul binamız, oldukça kapsamlı olup  16 derslik, fizik-kimya-biyoloji laboratuarları , dil dersliği, resim, müzik, tarih ve coğrafya derslikleri, bilgisayar laboratuarı , rehberlik odası, okul-aile birliği odası, zümre öğretmenleri odası, revir, çok amaçlı depoları, spor odası, bütün öğrencileri barındırabilecek kapasitede sığınak, elektrik kesilmelerine karşı 1 jeneratör ve asansör bulunmaktadır.