Okul Aile Birliğimiz

1994 Yılında faaliyete geçen okulumuzda okul aile birliği ve okul koruma derneği elbirliği içinde çalışmaya başlamıştır.2004 yılında okul koruma derneklerinin kapatılması ile, okul aile birliğinin önemi daha da artmış,faaliyet alanı genişlemiştir.Velilerimizin okulumuza yaptığı yardımlar okul aile birliğinin ilgili hesap numarasında toplanmakta ve okulumuzun ihtiyaçları karşılanmaktadır.

Okul Aile Birliğince okulumuzun boya badana işleri, kırtasiye giderleri temizlik malzemeleri ve hizmetler alımı yapılmakta ayrıca okulumuzun her türlü ihtiyacı karşılanmaktadır. Çeşitli sosyal faaliyetler düzenlemek, okulumuzu tanıtmak, yetiştirme kursları açmak ve maddi yardıma muhtaç öğrencilere gerekli yardımı yapmak birliğin faaliyetleri arasındadır.Birlik başkanı olarak görev yapan velilerimiz, başta kendileri okulumuza katkı sağlamışlar, velilerimizi okula destek konusunda teşvik etmişlerdir.Okulumuzun temel ihtiyaçları birlik sayesinde giderilmiş, vatandaş-devlet işbirliğinin en güzel örneği sergilenmiştir.

Okul Müdürü : Nebi KOÇ

Başkan : Hamza PALABIYIK

Başkan Yardımcısı:

Muhassip üye :

Katip :

Üye :

Denetleme Kurulu

Boğazlıyan Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Banka hesap no:

T.C Ziraat Bankası Boğazlıyan şubesi 31715593-5001