T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
YOZGAT / BOĞAZLIYAN - Boğazlıyan Anadolu Lisesi

2023_2024 Eğitim Öğretim Yılı Hayırlı Olsun

Değerli Öğretmenler,

 

Sevgili Öğrenciler ve Kıymetli Veliler,

 

 

 

Yeni bir başlangıçla Boğazlıyan Anadolu Lisesinde buluşuyoruz... Uzun bir yaz tatilinin ardından ilk zil sesiyle sınıfları dolduracak öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz, büyük bir heyecanla yeni eğitim öğretim yılının kapısını aralayacak. Bütün başlangıçlar; yeni umutlar, hayaller ve yeni hedeflerin yeşermesine vesile olan güzide anlardır. Bundan dolayıdır ki her birimiz bu heyecanın ortaklarıyız.

 

Değerli Meslektaşlarım,

 

Hepimiz aynı istikamette emin adımlarla yürüyen güçlü bir ekibin üyeleriyiz. Ülkemizin geleceğine dair hangi tahayyülümüz varsa ve eğitim hususunda ne yapacaksak bunu hep birlikte yapacağız.

 

Kıymetli Veliler,

 

 Biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Sizlerin fedakârca yetiştirdiği yavrularınız bizlere emanettir. En kıymetlilerimiz ve yarınlarımız olan yavrularımızı sizlerle birlikte yaşama hazırlayacağız. Yeni dönemde eğitim öğretimin sorunsuz bir şekilde devam etmesi için okulumuza göstereceğiniz duyarlılık, gelişim çağında olan öğrencilerimizin eğitimine ayıracağınız zaman ve özverinizden ötürü her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

 

Sevgili Öğrencilerim,

 

 Bu yıl da birlikte öğrenme, sağlıkla büyüme ve keşfetme fırsatlarını okulumuzda bulacaksınız. Her biriniz, potansiyelinizi en üst düzeye çıkaracak; dünyaya, insanlığa ve ülkenize katkı sağlayacak yeteneklere sahip bireyler olmaya adaysınız. Öğretmenlerimiz, sizleri en iyi şekilde desteklemek ve rehberlik etmek için buradalar. Velilerimiz, sizlerle iş birliği içinde başarınızı desteklemeye hazır. Sizlere düşen yegâne görev, en iyi şekilde geleceğe hazırlanmaktır. Yeni dönemin sizlere sağlık ve başarı getirmesini temenni ediyorum.

 

 

 

Bu düşüncelerle öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve aziz milletimize 2023-2024 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum."

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 12.09.2023 - Güncelleme: 12.09.2023 15:06 - Görüntülenme: 539
  Beğen | 5  kişi beğendi